• No matches found
  • No matches found
Værelser

ATOL-beskyttet

Book sikkert – din rejse er ATOL-beskyttet

Prismatch garanti

Vi holder øje med millioner af priser hver dag, for altid at give dig den laveste pris

Betal månedsvis

Du har mulighed for at opdele betalingen af din rejse i månedlige rater

Lavt depositum

Book i dag med vores DKK 210 /Pers. lavdepositums-muligheder

Med gyldent sand, varmt vejr, blåt hav og gamle ruiner at udforske, er Side et ideelt tilflugtssted for alle, der søger en ferie i 2019. Engang en gammel græsk by og nu en ferieby, er Side placeret i Antalya-provinsen i Tyrkiet. 

Dens naboer omfatter Manavgat, Alanya og Antalya, som er en af Tyrkiets største byer. Kendt for sine smukke strande og fantastiske ruiner, der ville være enhver begynder-arkæologs drøm, er Side-ferier perfekte til en romantisk ferie eller en sjov familieferie. Derudover er vores tilbud til Tyrkiet meget overkommelige, hvilket hjælper dig med at skaffe en billig ferie. 

Uanset om du leder efter en afslappende strandferie eller et actionfyldt eventyr, bliver du ikke skuffet. Side strande tilbyder masser af vandsportsaktiviteter og har blidt lavt vand, som er ideelt for børn at padle i. Dagture vil tage dig til byer som Istanbul, hvor du kan flyve til byen og tage på et sightseeing-krydstogt. Hvis du foretrækker at slappe af ved poolen, kan du slappe af på et af Sides mange maleriske hoteller.