Vores største salg nogensinde!
ATOL-beskyttet

Book sikkert – din rejse er ATOL-beskyttet

Prismatch garanti

Vi holder øje med millioner af priser hver dag, for altid at give dig den laveste pris

Betal månedsvis

Du har mulighed for at opdele betalingen af din rejse i månedlige rater

Lavt depositum

Book i dag med vores DKK 210 /Pers. lavdepositums-muligheder

De Baleariske Øer er nogle af Spaniens mest elskede feriedestinationer. Bestående af 151 øer, kun fem beboede Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera og Cabrera. Resten nås nemt med båd.

Feriegæster er kommet til dette øhav i årevis, og det er nemt at se hvorfor. Takket være sine maleriske havnebyer, maleriske fiskerbyer, fantastiske strande og nogle af Europas livligste festdestinationer, er øerne populære hos alle. Balearerne er gode til en familieferie eller endda en gruppeferie med venner. Fra fantastisk shopping til sightseeing og solbadning, er Balearerne varierede og har noget for enhver smag. Plus, de er ofte den billigste destination på helligdage, for en kort tur væk fra Danmark.

Du kan forvente solskin året rundt, da øerne ligger i Middelhavet, mellem Spanien og kysten af Nordafrika, hvilket gør dem perfekte til slutningen af 2018 og en sommerferie i 2020. Strandelskere vil elske Balearerne. Der er 120 strande på Menorca og berygtede kystbyer på Mallorca og Ibiza, der giver sandede muligheder, der spænder fra livlig og populær til afsondret og intimt.
Hvis du leder efter en afslappende strandferie, så tag til Menorca, som er ideel til familier og par. Hvis du vil finde festen, så er Ibiza, med sine døgnåbne klubber og en blomstrende LGBT scene, for dig. For en lille smule kultur har Mallorca mange historiske steder du kan udforske. For det rolige liv, kan du fare vild i Formentera eller i Cabreras beskyttede nationalpark. Med en række overnatningsmuligheder, herunder helpension, all inclusive og selvforplejning, kan du tage på ferie som du vil.
Væk fra fastlandet i Spanien, tilbyder De Baleariske Øer dig noget lidt anderledes. Uanset hvad du vil have fra din ferie i 2020, finder du det på en af disse unikke øer.

Mest populære hoteller

Spar
Paradise Bay Hotel
Spar
Las Palmeras Hotel
Las Palmeras Hotel

Fuengirola, Costa del Sol

Spar
Wyspianski Hotel
Wyspianski Hotel

Krakow, Lillepolen

Spar
Kleopatra Bebek Hotel
Kleopatra Bebek Hotel

Alanya, Antalya

Spar
Club Sidar
Club Sidar

Alanya, Antalya

Spar
Ilunion Fuengirola
Ilunion Fuengirola

Fuengirola, Costa del Sol